FoxLaser - Вашата кариера във FoxLaser
FoxLaser - Вашата кариера във FoxLaser

Вашата кариера във FoxLaser

Вашият портал към иновативна кариера в областта на листообработката на метали.

Ние във Фокс Лазер ЕООД караме нещата да се случват, генерираме нови идеи, въплъщаваме мечтите и плановете си в реалността, защото металът е в кръвта ни.

Тук, във Фокс Лазер, сме една общност от иноватори и съзидатели. Нашата страст и отдаденост, както и стремежът ни към разширяване възможностите на производството чрез дигитализация и автоматизация на процесите, ни превръщат в лидери по отношение на оборудване за металообработка. Това създава чудесни условия за работа на всеки един от членовете на нашия екип.

Ангажирани сме в предоставянето на модерни решения, които са екосъобразни, намаляват консумацията на енергия и пазят чистотата на въздуха.

Да станете част от голямото семейство на Фокс Лазер, означава да станете част от място, което цени устойчивостта и насърчава Вашия личен професионален растеж.

Независимо дали сте ветеран в индустрията на металообработката или професионалист, който търси кариерна промяна, дали току-що сте завършил университет или просто имате желание да поемете нови и интересни предизвикателства, Фокс Лазер ЕООД е мястото, където можете да видите реализацията на Вашите възможности и мечти. Кариера във Фокс Лазер, означава шанс както за нас, така и за Вас, заедно да придадем нови измерения на металообработката.

Запознайте се сега с нашите предложения за позиции и станете част от нашето пътуване към един свят, изпълнен с безкрайни възможности.

Ако не намирате подходяща позиция за Вас в момента, просто ни изпратете Вашата автобиография на careers@foxlaser.com, а ние поемаме ангажимент да проверим дали и в кой от отделите на компанията има нужда от подкрепление. По този начин получавате предложение за работа, изцяло съобразено с Вашите предпочитания и стремежи.

КАКВО ЦЕНИМ

ХОРА

Хората са нашия основен и най-ценен капитал. Мотивирани и честни, градим бъдеще и се развиваме заедно – като семейство.

КАЧЕСТВО

Постоянен стремеж към съвършенство, постигнато с прецизност, старание и фокус към детайла. Защото всеки един клиент ни е важен.

ОТНОШЕНИЕ

Комуникираме с доверие и почтеност помежду си и с нашите партньори. Изграждаме дълготрайни взаимоотношения за устойчиво бъдеще.

Присъединете се към семейството на FoxLaser и се убедете сами!

 

НАШИТЕ СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ

 
 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СВОБОДНИ ПОЗИЦИИ